INLOGGEN
«»

Stilte is wurgend

wat ik zou willen
is tegen je gillen
schreeuwen
je muren omver
dijken breken
om commentaar
los te weken

de stilte
is wurgend
kilte nabij
mijn bloed
lijkt bevroren
waarom gebeurt
dit met mij

initiatief
is verloren
spanning is weg
geduld slechts
een fractie van
vroegere actie
waarom wacht ik op jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stilte is wurgend’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.