je keek doorzichtig

wil melker

schreef tegenregels
was links
de aarde draaide rechts
jou van me weg
ik vertraagde zo
je gang heel even


we mengden passie
verzengden in elkaar
jij de hitte ik de as
verkoelend sloeg je neer
in zelfbewuste druppels
ik vond mezelf niet meer


je keek doorzichtig aarzelde
ik vlamde nog een laatste keer
mijn regenboog verbaasde je
je zocht transparantie in
de kleuren het licht verschoot
ik paste niet in jouw gebeuren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je keek doorzichtig’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.