was koud aan onze voeten

wil melker

tijd klaart laat
een heldere zomerzon
ik was verstrikt in
jouw gedachten
voelde in wat je verwachtte
en speelde mee


het was ons strand
ik nam je hand
gooide je met zand
de zee was koud
aan onze voeten
in eerst begroeten


mijn spel kwam snel
ten einde toen
ik je kuste we samen
rustten en ik je
in mijn armen nam en
jij in alle volheid kwam


want dat was echt
de zomerzon die ons
verbond in samen blijven
heeft in het zand op
strand door wind van zee onze
liefdessporen laten schrijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘was koud aan onze voeten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.