rimpels wegverzekerd tot het graf

wil melker

heb ik tijd gemaakt
een ideaal te koesteren
of was mijn leven glad
rimpels wegverzekerd
tot het graf

ben ik gegrepen
door iets dat vingers had
dat groef in mijn gevoel
totdat mijn hart
zich over gaf

ben ik gegaan
voor ogen die
vroegen zonder denken
voor handen die reikten
verder dan wat geld

ja, ik ben mezelf uitgegaan
om jou te zoeken jij was het
die mij begroette met je open lach
in ontmoeten wist en voelde ik
dat jij mij de ultieme liefde bracht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘rimpels wegverzekerd tot het graf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.