INLOGGEN
«»

jou mijn stiltewonden wijzen

het is jouw stilte
die de chaos
in mij schreeuwen laat


oorverdovend malen
mijn gedachten
kakofonisch door elkaar


ik zie geluiden
vallen met een
gierend hels kabaal


ze versplinteren
mijn beelden ik beleef
het laatste avondmaal


ik geef me over aan
mijn lijden ze
kruisigen mij allemaal


kom maar in mijn
wonden wonen open ze
met geile dromen


want ooit zal ik verrijzen
je stem weer horen en dan
jou mijn stiltewonden wijzen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘jou mijn stiltewonden wijzen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.