Zij

wil melker

zij


zij was niet compact
in tijd en ruimte
krioelde haar leven

sprong van hak op
de tak om toch daar
richting aan te geven

comprimeerde gevoel
in lach en ogen
geëngageerd en bewogen

regen zon en wind
gaven haar de ultieme
onschuld van een kind

zij lichtte op in verschijnen
luchtig en vluchtig maar
ieder nam haar als de zijne

allen raakten begeesterd
door haar spirit en kracht
straalden delend haar pracht

ik lach tijdens het schrijven
weet dat ik altijd bij jou
zal blijven want zij dat ben jij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

11/04/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zij’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.