proef in warm rood

wil melker

ik zie
je woorden op papier
verlost van hun dimensies
zacht spreek ik ze hier
hoor warmte in frequenties


ze openen de beelden
die jij me geven wilt
ik fluister het oranje
voel je zachte vormen
gelukkig zonder franje


direct kom je zo bij
me binnen ik proef in
warm rood de zinnen die
ik in woorden op papier
nooit heb kunnen vinden hier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘proef in warm rood’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.