Geen mij zonder jou

Mike

Stel je eens voor:

Een bij zonder honing.
Een koningin zonder koning.
Een kast zonder kleren.
Een bos zonder beren.
Er is geen mij zonder jou.

Stel je eens voor:

Een deur zonder slot.
Een bloem zonder pot.
Een klok zonder wijzer.
Het Romeinse rijk zonder keizer.
Er is geen mij zonder jou.

Stel je eens voor:

Een stoel zonder poten.
Een lotto zonder loten.
Een lamp zonder licht.
Een verrekijker zonder zicht.
Er is geen mij zonder jou.

Stel je eens voor:

Een broer zonder zus.
Liefde zonder kus.
Een man zonder vrouw.
Er is geen mij zonder jou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mike (Actief sinds: 18-02-2015)

Informatie bij het gedicht

geschreven op: 18-2-2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geen mij zonder jou’ van Mike zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.