In de wolken

wil melker

in de wolken


ik wist dat jij
in de wolken was
heb je gemist

zag je gezicht
met welkom lach
in blijde vervoering

omhelsden elkaar
spraken zonder taal
in wederzijdse beroering

openden naar buiten
straalden liefde door
de ruimte die ieder gaf

het was een eindeloze dag
waarin de zon ons alle
warmte gaf die hij in zich had

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

09/02/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In de wolken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.