INLOGGEN
«»

I feel so hollow

Ik voel me zo leeg
Als jij maar 1 seconde
Niet aan mijn zij staat

De wolf huilt zijn lied
Het lied van mijn verdriet
Neem me mee
Mee naar een betere plek

Hier is het te leeg
Te leeg zonder jou
Dus zeg me
Ben je er voor mij?

Of gaat dit leven
Zonder jou voorbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

markemans
Actief sinds: 15-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘I feel so hollow’ van markemans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.