INLOGGEN
«»

Spatie Punt

Er is die ene
droom waarin je
me zachtjes vermoordt.

Elke klinker en mede
klinker vergaan
onder jouw vinger.

Alle komma's verdwijnen,
waar leegtes verschijnen
als eerste getuigen.

Woord voor woord
word ik uitgedund
tot enkel spatie en punt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Spatie Punt’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.