Alsof...

DichteresMetHoop

Het is

Alsof de wereld aan je voeten ligt
En je de wegen zelf hebt aangelegd.
Alsof de lucht door jouw vingerknip
Volledig op zal klaren.
Alsof de adem die je in wolkjes uitblaast
Mij zal zoenen en daar zachtjes
zal sterven.

Het is
Alsof jij en ik goden zijn, in elkaar
Verstrengeld, als lucht en aarde,
Als water en vuur.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alsof...’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.