la première fois

Jack Shephard

Wist je nog die eerste keer, dat ik jou zag.
Je gaf mij een glimp, en ik jou een glimlach.

Wist je nog die eerste keer, dat ik jou aankeek.
Die eerste keer, waarom ik toen zo raar deed.
Die bruine ogen.
Het spijt me toen iemand vroeg of ik jou leuk vond, dat ik heb gelogen.

Ik was al van jou vanaf het eerste moment.
Ik weet nog steeds niet of het toeval is of voorbestemd.
Maar weet, dat ik er altijd voor je ben.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jack Shephard (Actief sinds: 28-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘la première fois’ van Jack Shephard zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.