INLOGGEN
«»

Jouw ogen

als ik in je ogen kijk
zie ik zachtheid stralen
liefde stromen
je ziel zich blootgeven

als ik in je ogen kijk
zie ik jou
zoals je bent
eerlijk en oprecht

als ik in je ogen kijk
ben je bij mij
houd je mijn hand vast
om niet meer los te laten

als ik in je ogen kijk
voel ik je
zo dichtbij
wordt mijn pijn, jouw pijn

jouw ogen
ze zeggen me zoveel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw ogen’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.