zag je lippen rood bewegen

wil melker

ik ben je blotevoetenman
loop over water
dat je helaas niet drinken kan


alleen mijn zon en golven
hebben je bedolven maar
jouw schoonheid maakte alles vlak


er was niets
dat je ooit vergat
helaas was je geen prater


pas later vloeiden
zacht je woorden in het toonloze
gevoel van bij elkander horen


ik zag je lippen
rood bewegen toen je mij
je liefde eindeloos ging geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zag je lippen rood bewegen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.