INLOGGEN
«»

een teen en toen je been

je voelde me
met eerst een teen
toen je been
ik warmde zacht je huid

je gleed in mij
schuim bedekte
even wat zich
later voor mij strekte

ik sluit je in
kom op plaatsen
die te klein
voor vingers zijn

ik kietel je
gewoon uit gein
omdat ik zo
dichtbij mag zijn

soms stroom ik
even in je en verlaat
je weer met pijn
het was zo fijn

jij ben mijn
zeemeermin en
ik bemin je meer dan
ooit in mijn herinnering

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een teen en toen je been’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.