INLOGGEN
«»

stilte droomde heel verlegen

de rug
tegen een boom
stilte droomde
heel verlegen


woorden
bleven steken
alleen handen
vonden wegen


aan onze voeten
lag een vergezicht
zich te verrijken
in de regen


we hadden meer
dan was verwacht
we zijn niet lang
alleen gebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘stilte droomde heel verlegen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.