INLOGGEN
«»

jouw stilte kust zo apart

vlinders en vleugels
ontsnappen de dag
dragen de lach
in het blauw
over velden

zoeken thermiek
en drijven
in kleur
langs wolken
als helden

ik heb je gezien
handenvol bloemen
ogen vol geur
ze glansden verliefd
zonder namen te noemen

ik kijk naar
de blik in je ogen
dans zonder vloer
de muziek van je hart
jouw stilte kust zo apart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘jouw stilte kust zo apart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.