je glimlach in mijn handen

wil melker

mijn vingers
op je wangen
ik houd je glimlach
in mijn handen

je ogen
glinsteren van koorts
je ademt snel, je stem
heb ik nog niet gehoord

ik bet je voorhoofd
en je slapen
je blikken zeggen dat
je eigenlijk wilt slapen

maar je handen
roepen mij
ze vragen om te blijven
houden me zo aan je zij

als ik je
droge lippen kus
keert eindelijk de rust weer
terug in overspannen trekken

je fluistert
dat ik wel mag gaan
ik ben de laatste niet dus
laat de deur maar openstaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je glimlach in mijn handen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.