een vage flits

wil melker

ik ken je in beweging
een arm die me groet
je haar dat ik in kleur
bij anderen ontmoet
jij bent in alle weging

een vage flits die me
steeds spitst op een
spontaan ontmoeten
in verwachtingsvolle ogen
zie ik al je welkomsgroeten

ik droom je overal
waar stappen zijn gezet
onmogelijkheden heb ik
naast me neergelegd
het lijkt of je naar alles
samen met me kijkt

er zal een wereld
voor ons opengaan
eindelijk krijgt liefde
weer ruim baan, zij is al zo
lang voorbestemd maar moet
nog door de tijd worden herkend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een vage flits’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.