INLOGGEN
«»

zal in vuurvast steen

ik wil het zachte
goud van jou gaan
gieten tot een beeld

de klompjes hebben
we gedolven in de
mijnen van je hart

zo onbereikbaar door
de puinhopen van jaren
de vele instortingsgevaren

zal in vuurvast steen
je evenbeeld gaan baren
we breken het in samen paren

je karaatgehalte is zo hoog
dat sommige delen vloeien
daarin blijf jij nog altijd groeien

jouw beeld is glanzend
in het bloeien en zo markant
dat het zal blijven boeien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zal in vuurvast steen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.