langzaam sluiert mist

wil melker

de zon is weg
de helderheid verdwenen
nevels stijgen op
in kilte langs je benen

voelt klamheid komen
nog heb je zicht
maar langzaam sluiert
mist de wereld dicht

geluiden zijn
niet meer te duiden
verstikkend is de stilte
om je heen gewikkeld

kou vertraagt
maar onversaagd
sprankt hoop
heel diep van binnen

ik wist dat je het kon
met kracht uit eigen bron
laat je gevoel maar spreken
kies om zelf te leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘langzaam sluiert mist’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.