hij vlindert langs je heen

wil melker

ik kende al je repertoir
je koos voor blond
en halflang haar

de ogen wat geloken
in praten klinkt de hapering
de woorden iets gebroken

emoties in onhandigheid
die jij maar snel aan zijn
gebrekkige ervaring wijdt

je wilde hem zo graag
de jouwe maken door hem met
volle zachtheid te gaan raken

maar hij ontweek je alle keren
in niet aflatend steeds proberen
kom je toch zijn ziel niet smaken

hij vlindert langs je heen
geeft kleuren aan je leven maar is
nooit langer dan een dag bij je gebleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘hij vlindert langs je heen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.