INLOGGEN
«»

rankt in vrouwelijkvol

je beeld mist een hand
maar rankt in vrouwelijkvol
je zachte lijnen

verwachtingsvol
kijk je me aan
ik voel je als de mijne

al eeuwen sta je
te verleiden en met je
rondheid mannen te verblijden

ze lijken je mysterie
te doorgronden maar voelen
in zichzelf tal van diepe wonden

ook zij missen de hand die jou
in replica's op sokkels plaatste
wie is de bruut die jou mismaakte

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘rankt in vrouwelijkvol’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.