INLOGGEN
«»

nog voor het ontbijt

ik zag je ontluiken
nog voor het ontbijt
stonden de bloemetjes buiten
in een lach die zo dauwde
dat mijn bewustzijn
zich even vernauwde

ik voelde je handen
in een strelend gebaar
je kende mijn vormen
werd je passie gewaar
en stopte de tijd
nog voor het ontbijt

ik dook in je ogen
zwom in je zee
snakte naar adem
maar jij trok me mee
verdronk in je lijf
nog voor het ontbijt

we strandden op zand
met elkaar aan de hand
de zon was nog rood
en wij liefdebloot
nog voor het ontbijt
in het paradijs van elkander

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘nog voor het ontbijt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.