INLOGGEN
«»

vochtig weten lippen

we denken zo
ons eigen ritueel
je gebaren raken me
geen woord teveel

een blik, verbazing
in je ogen, verwondering
om het geheim, het
samen weer te mogen

ik voel de zachtheid
van je haren, het
kippenvelervaren als mijn
vinger met je oren speelt

je wordt verlegen als
mijn handen langs je
lange spieren voelen naar
het kloppen van je hart

het lichte trekken van
de spanning in je lijf
de onderdrukte lach die
je nerveusiteit bevrijdt

je rondingen zijn lief
subtiel in maatloos voelen
vochtig weten lippen van
hun eeuwigdurende bedoelen

ik smelt en laat je komen
om urenlang met jou te dromen
te ontsnappen aan vandaag
morgen blijft een open vraag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vochtig weten lippen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.