INLOGGEN
«»

geurt zoeter dan de herfstnacht

zal ik je oogsten
voor de regen vlaagt en
wind de bladeren verjaagt

je kleurt nog zomers
in de lage zon de late
warmte doet je bloeien

ieder straaltje is er één
zij zullen jou uiteindelijk tot
volle wasdom laten groeien

je rijpt nog sneller dan ik dacht
geurt zoeter dan de herfstnacht
naar jou verlangen smaakt zo zacht

verleidelijk bied jij je aan
met rode blosjes op de ronding
toch laat ik me niet helemaal gaan

je valt spontaan als
de novemberstormen komen
in mij zul je voor eeuwig dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘geurt zoeter dan de herfstnacht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.