INLOGGEN
«»

we babelden in misverstaan

je liep mijn woorden achterna
verloor je in gedachten
die ik als verstrooiing
naar je lachte

ik liet wolken
dobberen op het hemelblauw
jij zag immense diepte
voelde de onmogelijke kou

ik nam de tijd en
brak haar tot verleden
jouw toekomst deed meer pijn
dan je lijden aan het heden

we babelden in misverstaan
rondom torens van verwarring
geloof werd in de ban gedaan
begrip stierf in verstarring

ik heb je hand gepakt
in een ultiem gebaar
zo zonder woorden waren
we geschapen voor elkaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘we babelden in misverstaan’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.