INLOGGEN
«»

mijn kettingen in paren

we legden ketens parallel
gebonden als we waren
de jouwe blonken fel
mijn kettingen in paren

een nieuwe wereld maken
het vermijden van de pijn
om anderen te raken
schakelde voorzichtig zijn

in woord en beeld
ontsnapten zo de dagen
liefde werd in kus gemaild
wachten was niet te verdragen

we droomden kleur
schermden warmte af en
met het sluiten van die deur
groeven we ons eigen graf

gevangen zonder handen
geboeid door alledag
geen plaats om ooit te landen
ik mis je liefdevolle lach

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn kettingen in paren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.