Gedachten van een jongeman

Vigo Wolfsen

Gedachten van een jongeman.

Ik krijg je niet uit m'n hoofd,
Jij bent wat ik zie als het licht in de kamer dooft.
Ik zou willen dat ik mijn hard kon legen,
Maar dit gevoel hou ik niet tegen.

Bij lieve liedjes zwicht al mijn logica,
Mijn gedachten gaan uit naar jou.
Mijn wens is van jou een perfecte replica,
Die ik dan maak tot mijn vrouw.

Al die tijd loop ik achter je aan,
Kwam ik maar een uit die waan.
Rust is waar ik naar verlang,
Maar die zal ik nooit vinden, ben ik bang.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vigo Wolfsen (Actief sinds: 31-12-2014)

Informatie bij het gedicht

31-12-2014 03:49 te Leusden Een jongeman kon niet slapen en probeerde zijn rust te vinden door zijn hoofd leeg te schrijven.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gedachten van een jongeman’ van Vigo Wolfsen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.