INLOGGEN
«»

in onze wereld

ik zag je staan
nog groener
dan je ogen

je leest
was slanker
dan een den

je lach
zong parelend
wie ik was

ik nam je hand
je hart werd
me geschonken

we werden
dronken
van elkaar

in onze wereld
zijn we nu
een paar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘in onze wereld’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.