je zon bleek slechts te gast

wil melker

hoe kan ik
spelen met beelden als
ik je niet meer voel

als je vertrokken
bent, je warme lijf
mijn koude nog niet kent

ik dwaal en roep de
schaduwen van samenzijn
waaruit de ziel vedwenen is

je straalde waar
ik nu in duister tast
je zon bleek slechts te gast

de verte is met jou
gevuld, ik weet de plaats
waar jij vandaag je rol vervult

mijn horizon rondt tijd
om door te komen, tot
zolang zal ik leegte dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je zon bleek slechts te gast’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.