INLOGGEN
«»

smelt kristallen ijs

het pad geurt
duizendschonen
uit mijn dromen
jouw passen lijken
bloemen te verrassen

in groen blad
een vogelparadijs
de beek is helder
en het water klatert
smelt kristallen ijs

we dansen op het
mos, de zon breekt
door en maakt de
sluiers even los met
warme zachte handen

we wervelen
roze-rood, geen bloot
maar zie het blozen
van de huid die zich
vertederend in liefde uit

rusten in de stilte
samen passen in
de goddelijke vouwen
het hemelse vertrouwen
dat we hebben in elkaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘smelt kristallen ijs’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.