stilte wrokt melancholie

wil melker

jij bent mijn geheim
ik heb je lief
maar de stilte rond je
doet me pijn

ik wil stralen
iedereen verhalen
dat jij liefde bent, jij de
diepte in mijn ogen kent

ik kan niet praten
over jou, als ik je
ga verlaten, merk ik
hoeveel ik van je houd

je zindert in mijn lijf
duizend vlinders kussen
je gezicht in alle kleuren
maar mijn mond blijft dicht

jij bent mijn lief
in tranen van muziek
beluister ik je liefde
stilte wrokt melancholie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘stilte wrokt melancholie’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.