INLOGGEN
«»

in breuken wortelden mijn barsten

ik was het kind
dat hulp nodig had
ik raakte zacht je mannenhart

ik groeide
op de kale rots, in breuken
wortelden mijn barsten

ik was gebroken door
de hand die met mij knoeide
het eigen lijf dat ik verfoeide

voordat ik kon
verwelken zond jij regen
om te helpen, ik fleurde op

je kuste me
tot bloei in duizendschonen
zo kon ik jou mijn liefde tonen

je gaf me raad
door zon en wind
ben ik gekoesterd tot nieuw zaad

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘in breuken wortelden mijn barsten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.