INLOGGEN
«»

nog bloter dan de schoot

ogen dicht
de rust van duisternis
weg het wit van handen
de grijns van tanden

ze pellen me
nog bloter dan
de schoot die me in
hoge nood moest baren

ze spelen de muziek
nog zonder snaren
slaan de trommels
maken blazende gebaren

laat me de waarheid zien
die liegt achter de ogen
het is zo vaak verteld
bijna zou ik het geloven

je was wel thuis
ik zag zijn witte handen
de grijns met tanden
zoekend naar je huid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘nog bloter dan de schoot’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.