INLOGGEN
«»

je las bevelen in haar ogen

zij was er altijd
maar jou zag ze niet
je las bevelen in haar ogen
en je aanwezig zijn
kon ze maar net gedogen

sloofde om haar te plezieren
je werkte voor een blik
een kus die je nooit kreeg
was een voetveeg voor
haar nukken en vertieren

je mopperde geen ogenblik
omdat de straf geen aandacht is
je nam haar in vertrouwen
opdat ze ooit van je zou houden
maar ze wist niet wat dat was

je hebt dat altijd zo gemist
die veilgheid en warmte
ik kan het zien op je gezicht
wees maar gelukkig met je kind
zorg, dat zij wel liefde vindt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘je las bevelen in haar ogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.