luister naar je stilte

wil melker

je riep me terug
in een bekend gebaar
je ogen spraken
van vergeten

hoe kon ik
de woorden weten
als we niets meer
voelen voor elkaar

ik zie je
in de schaduw van
vandaag en luister
naar je stilte

mijn handen strelen
je wat vaag
op zoek naar warmte
in je kilte

er vonkt hoop en
liefde wordt geboren
de nacht gaat weer voorbij
in het eerste ochtendgloren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘luister naar je stilte’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.