INLOGGEN
«»

mijn koper zal niet groenen

ik droom en
rijg mijn uren
ongeduld tot avond

weef tijd tot
muren, raam de
tralies als mijn zicht

mijn toetsen
storten nu betonnen
zinnen in de tekst

ik wil je
gaan beminnen tot
je goud mij weer verblindt

mijn koper
zal niet groenen
als ik me vaker in je vind

gun mij het licht dat
in je ogen schijnt voordat
je uit mijn droom verdwijnt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘mijn koper zal niet groenen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.