ik gaf je gezicht

wil melker

we ontmoetten elkaar
in een ogen blik
ik gaf je gezicht en
handen vol leven

je woonde in woorden
wat anders geschikt
hebt teksten gepikt
om je ziel uit te geven

door jaren gekneusd
in relaties gestikt
was je enige keus
de tijd uit te zweven

je vloog verder weg
in kleuren verstrikt
tot m'n schrik heb je mij
in je dromen verweven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ik gaf je gezicht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.