INLOGGEN
«»

je verliefheid tintelde mijn huid

ik stapte
in je ogen als
zonlicht door de ruit

je hand was warm
in de lach op je gezicht
herkende ik mijn bruid

ik kuste de
bewolking uit je blikken
je jawoord straalde luid

omarmde je teder
je verliefdheid
tintelde mijn huid

de vlinders
in je buik zwermden
in kleuren voor ons uit

ik houd van je...
we verdwijnen in de horizon
en kijken niet meer om

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘je verliefheid tintelde mijn huid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.