je speelt in mijn hoofd

wil melker

je speelt in mijn hoofd
tussen flarden gedachten
bomen wiegen een lach
in dromend verwachten

van lente, die vliegt
vleugels gespreid
de winter verliest zijn
terrein en verdwijnt

voor even bevrijd
de wereld ontvlucht
zon boven donkere lucht
die jaagt op de tijd

speel in mijn hoofd
dans de muziek voor
eigen publiek, ik zing het
refrein om bij je te zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je speelt in mijn hoofd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.