INLOGGEN
«»

Zonder schone schijn

zonder schone schijn


ik heb het
allemaal vaarwel gezegd
luxe oorden en het uitgaansleven

mijd paleizen en arena’s
stop met alle media en
de sensatiebeluste hyena’s

het is een zegen om
eindelijk onszelf te kunnen zijn
in een omgeving zonder schone schijn

ik pak je hand en zie
het paradijs al in je ogen
als we in je lach naar buiten gaan

je kijkt me aan
ik ken de appel en de boom
maar jij bent helemaal mijn droom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

20/10/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonder schone schijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.