Jouw bloemmotief

elze schollema

Nu nog schrijf ik later
om mij te ambachten
in je dromen, mijn torso verfijnd
bij deze gedachte

maar hoe kan ik je raken
wanneer mijn poriën de scherven
schreien van achteloze daden
waarmee jouw bloemmotief

verwelkte in en wolk die kleurloos
langs de hemel zwerft

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

elze schollema (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw bloemmotief’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.