Uit lager wal op land

Lúthien Oronar

Uit lager wal op land

Liefje wat blief je
nu droog brood
en haute cuisine

het leven beperkt
en humor zonder richting
gericht wordt afgevuurd

het duurt tot over
de nacht
voorbij
vrij gekozen
minuten

die kus
van jou
en mij

:-)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uit lager wal op land’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.