Regenboogvogels

Pastor

Een lieve vogel
die amper bewoog
keek verrast hoe
haar bestemming
daar prachtig vloog

zonder enige remming
viel zij voor hem
uit het nest van
geen toekomst en
leegtes verdriet

krachtig spreidde ze
haar bonte vleugels
ze zweefde tot aan
de regenboog en zong
een kleurenlied

ze vloog blij voorbij
haar beklemming
ze wist verderop
bij die boog
is mijn bestemming

(voor jou)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Pastor (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Regenboogvogels’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.