In het zomer beloven

wil melker

in het zomer beloven


ik zie
je lach rijpen
als vrucht van je ogen

je blik straalt warmte
koesterend als zon
in het zomer beloven

haren glanzen
in het volle licht
omkransen een blij gezicht

jouw verschijnen opent
harten zonder slag of stoot
legt mijn liefde volledig bloot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

22/08/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In het zomer beloven’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.