Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Hij liet me voelen wat liefde was.

Hij liet me voelen wat liefde was. Groene ogen waar je zijn liefde uitzag, versierd met een stralende lach. Sproetjes die je in zijn gezicht zag. Met bruin rossig haar wat wild zo schattig was.
Hij hield me altijd vast ook als iedereen erbij was.
Zijn trots straalde eraf. Altijd was hij bij me overdag en het liefst ook in de nacht.
We waren maatjes en stapelverliefd. Nog zo verliefd sinds de eerste dag dat ik zijn stralende glimlach zag.
Hij was de gene waar ik alles in zag ondanks zijn gebreken ik nog steeds verliefd op hem was. Hoe vaak we ook ruzie hadden we blijven bij elkaar, anders brak ons hart. Hij was de gene wie de hoop nooit in mij opgegeven had, Hij had altijd voor me blijven vechten met alle pijn die hij ook had in zijn hart.

Ik gaf hem een groot deel van mijn hart die hij in zijn eigendom heeft bemacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-08-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Verkruissen
Actief sinds: 08-05-2014
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hij liet me voelen wat liefde was.’ van Verkruissen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.