INLOGGEN
«»

Onze relatie is gedaan

 Aandachtig las ik
 wat jij me daarnet schreef
 de brief, met de vele letters
 het is net alsof ik beef

 Aandachtig gelezen
 om de woorden
 die op papier staan …
 je zegt me klaar en duidelijk
 “onze relatie is gedaan”

 Ik geef er niet om
 onze relatie telde al lang niet meer
 niettegenstaande, was je een deel van mij
 en jouw afwezigheid
 doet mij toch wel zeer

 Maar terug samen zijn met jou
 is een onmogelijke wens
 wat wij samen hadden, is verleden tijd
 ook al hoopte ik het
 het kan niet meer zijn

 maar jou missen
 doet mij toch wel pijn …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Fictief geschreven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onze relatie is gedaan’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.