INLOGGEN
«»

Stroop Met Kandij

 ik kwam binnen in een bakkerij-restaurant
 ik bestelde daar een pannenkoek
 met appel en stroop met kandij
 en een warme chocomelk met een wafel-koek

 daar stond zij, achter de bar
 ik zat hier, ik at mijn pannenkoek
 ik keek naar haar
 zij zag mij niet staan, ze las in haar boek

 ik stond op, ik ging betalen
 ik ging naar de wc, dan ging ik weg
 wie was zij, in dit verhaal
 wie was ik, in deze rare levensweg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nathan Schorer
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

tekst: Nathan Schorer ©2012 Over onbeantwoorde liefde Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stroop Met Kandij’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.